Vezel zitkussen PU

Productinformatie "Vezel zitkussen PU "
Een veerkrachtig kussen...
Het Vezel zitkussen is een veerkrachtig zitkussen. Het zitkussen is verdeeld in 3 compartimenten, gevuld met cilindrische holle vezels. Deze geven het volume en veerkracht waardoor het kussen zeer prettig en comfortabel aanvoelt. Daarnaast is er sprake van enige stabilisering en voorkomt het 'onderuit schuiven'. Het zitkussen is voorzien van een antislip onderzijde.

Reiniging
Het Vezel zitkussen kan worden gereinigd en gedesinfecteerd met Detergent Active schoonmaakdoekjes, maar mag ook met huishoudelijke schoonmaakmiddelen worden gereinigd.

Maatvoering/Uitvoering
Het vezel zitkussen is leverbaar in diverse afmetingen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bijbehorende producten

Hoes Vezelkussen
Hoes Vezelkussen.

 43,60 incl. BTW
Detergent Active reinigingsdoekjes
Efficiënt en effectief...Detergent Active is een alcoholvrij desinfectie middel gebaseerd op een QUAT verbinding wat een hoog niveau van desinfecteren biedt. Het is speciaal ontwikkeld voor het desinfecteren van medische en verpleegkundige apparatuur en hulpmiddelen. De geïmpregneerde doekjes hebben een bewezen effectiviteit van 99.9% tegen bacteriën, schimmels en virussen en is tevens effectief tegen MRSA (Test EN 1276 bevat onder andere staphylococcus aureus. Contacttijd 5 minuten).De doekjes zijn gemakkelijk in gebruik maar vooral tijdbesparend. Het is niet nodig om de te reinigen producten vooraf schoon te maken. Met de detergent Active kunt u schoonmaken en desinfecteren in één. De doekjes kunnen na gebruik worden weggegooid.

 40,80 incl. BTW
Uri-Go Sprayfles 750ml
Reinigt en elimineert geurtjesNiets is hardnekkiger dan de geur en de kleur van urine, veroorzaakt door de urinezuurkristallen. Door zijn specifieke samenstelling van enzymen en bacteriën breekt Uri-Go het hardnekkige kristal af tot het uiteindelijk oplost in water en zuurstof. Uri-Go lost de urinezuurkristallen eenvoudig op, waardoor de geur en kleur permanent verdwijnen. Door deze unieke samenstelling doet Uri-Go zelfs urinevlekken van verschillende jaren oud verdwijnen.Verwijdert naast urine ook vlekken van bloed en zweet.

 10,95 incl. BTW
x

Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in.

Toegangscode aanvragen

(uitsluitend voor zorgverleners)