29-08-2023

Collage Matrassen Haaglanden Medisch Centrum

Levering Tempur-Med zorgmatrassen HMC

🏥 Met trots mogen we meedelen dat de order voor het vervangen van alle zorgmatrassen van het HMC (Haaglanden Medisch Centrum) aan DecoCare B.V. is gegund.
 
Deze order omvat de levering van comfortabele preventieve zorgmatrassen, die minimaal 10 jaar gebruikt kunnen worden. DecoCare heeft gekozen voor het TEMPUR-MED® zorgmatras, dat zich de afgelopen jaren in tal van ziekenhuizen heeft bewezen.

Naast het uitpakken van de matrassen verzorgt DecoCare ook de integratie van NFC-tags in de matrassen. De NFC-tags kunnen communiceren met het scansysteem van het HMC-ziekenhuis. Deze technologische toevoeging biedt opmerkelijke voordelen voor de facilitaire dienst, met name op het gebied van reiniging en transport. 

DecoCare B.V. bedankt het HMC, Carola Meijer & Koert Bosgraaf voor hun vertrouwen. We zijn verheugd om samen te werken in het streven naar hoogwaardige zorg en maximaal comfort voor de patiënten. 🤝 

De integratie van NFC-tags in de matrassen benadrukt onze voortdurende inzet om innovatieve oplossingen te bieden en echt mee te denken met de zorg. 

Daarnaast willen we onze partners iArta (Eric van Ditmarsch) en DISTRAC GROUP bedanken. 
 
#samenwerking #zorgopmaat #ziekenhuis #innovatie #matrassen
x

Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in.

Toegangscode aanvragen

(uitsluitend voor zorgverleners)