Samenwerking

DecoCare is een merkonafhankelijk onderneming met de focus op decubituspreventie en comfort. Deze twee aparte bedrijfsonderdelen worden steeds verder gesplitst zodat we ons specialisme per onderdeel kunnen behouden en uit kunnen breiden.


Samenwerken met Zorgverleners 

De samenwerking met zorgverleners vinden we erg belangrijk. Onze webshop is ontwikkeld om zorgverleners zo goed mogelijk te ondersteunen. Hierdoor is het aanvragen van een zicht tot het bestellen van een hulpmiddel zo efficiënt en eenvoudig mogelijk. Wat DecoCare wil is dat jij je alleen kan focussen op de cliënt en dat wij ons volop bezighouden met de bestelling. 

Wij zijn overtuigd dat de zorg voor de cliënt, patiënt of bewoner bij jullie in goede handen is en waarin elke discipline de juiste zorg verleend. Daarnaast wordt deze zorg vaak ondersteund door een behandel- of zorgplan. DecoCare is van mening dat behandelingen bij de behandelaar horen en dat DecoCare de behandelaar moeten ondersteunen bij de zoektocht naar het juiste hulpmiddel. Onze goedbedoelde adviezen naar de gebruiker zal mogelijk voor verwarring of ruis zorgen. 

Kortom, De zorgverlener kent de cliënt het best en weet welke hulpmiddelen passen bij de zorgvraag. Twijfel je of jouw keuze inderdaad de beste is, dan mag je rekenen op de kennis van de productspecialisten van DecoCare. Zij weten alles van de hulpmiddelen en zijn getraind om jouw vragen om te zetten naar een oplossing. 

Onze visie op deze samenwerking hebben wij in onderstaand model weergegeven.

x
Ben jij een zorgverlener? Meld je nu aan en maak
gebruik van;
  • Speciale prijzen voor professionals
  • Korting voor jouw cliënten
  • Hulpmiddelen op zicht aanvragen
  • Bestellen op factuur
Meld je dan hier aan
Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in: