Verhuur

Juist in de zorg is flexibiliteit van groot belang. Of het gaat over het voorkomen van decubitus (decubituspreventie) of een onrustige cliënt die uit bed dreigt te vallen, soms heb je hulpmiddelen direct nodig. Huren kan dan een oplossing zijn om je probleem snel op te lossen. DecoCare heeft een ruim assortiment hulpmiddelen in de verhuur en is 7 dagen per week beschikbaar om hulpmiddelen in te zetten. 


Huur Anti Decubitussystemen

Onze anti decubitussystemen zijn op maat in te zetten op het moment dat de cliënt dit nodig heeft. Een ander voordeel is dat er in piekperiodes eenvoudig extra systemen ingezet kunnen worden zonder daarvoor te hoeven investeren. Huren bij DecoCare wil zeggen dat er op elke gewenst moment gebruik kan worden gemaakt van verschillende hoogwaardige systemen die aansluiten bij de problematiek van de cliënt. Onze specialisten staan dagelijks klaar om je te adviseren. Ben je nog geen klant van DecoCare maar heb je wel een acute zorgvraag bel ons voor de mogelijkheden.  

Huur overige hulpmiddelen

Soms zijn hulpmiddelen voor een kortere periode nodig of is het budget niet toereikend om deze aan te schaffen. DecoCare biedt daarom de mogelijkheid om verschillende hulpmiddelen te huren. Het voordeel van huren is dat je altijd kunt beschikken over de nieuwste hulpmiddelen. Op de productpagina wordt vermeld of het hulpmiddel gehuurd kan worden. Ons assortiment is up-to-date en wordt regelmatig aangevuld of vervangen. Om te voorkomen dat de verkeerde en/of overbodige hulpmiddelen worden ingezet, adviseren wij om vooraf eerst contact op te nemen met jouw ergotherapeut of de thuiszorg. Is jouw gewenst hulpmiddel niet beschikbaar voor de verhuur? Informeer dan gerust naar de verhuurmogelijkheden.  

x
Ben jij een zorgverlener? Meld je nu aan en maak
gebruik van;
  • Speciale prijzen voor professionals
  • Korting voor jouw cliënten
  • Hulpmiddelen op zicht aanvragen
  • Bestellen op factuur
Meld je dan hier aan
Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in: