Workshops

Wil jij met je collega’s op de hoogte blijven van de nieuwste transfertechnieken of werkwijzen in de zorg dan kun je bij DecoCare ook terecht voor workshops. Dit is mogelijk voor alle beschikbare productgroepen binnen ons assortiment. De workshops zijn vooral bedoeld om kennis over te dragen aan zorgprofessionals. Heb je interesse in een workshop dan gaan we vooraf inventariseren op welke wijze en op welk niveau wij de kennis willen delen. Wil je een theoretische grondslag of juist vooral praktisch bezig zijn? Wij denken graag mee voor een invulling die past bij de betreffende doelgroep. 

Het is voor ons mogelijk om een workshop op locatie te verzorgen, maar je bent ook van harte welkom in de scholingsruimte bij DecoCare in Tilburg. 

Je kunt telefonisch een afspraak maken: 013 850 88 54 of via de mail; info@decocare.nl 
Geef ons a.u.b. aan welk onderwerp of onderwerpen je in een workshop graag behandeld wilt zien. Denk bijvoorbeeld aan een workshop positioneren, transfers, welk decubitusmatras past het beste op mijn afdeling, basis PDL in de praktijk, ergonomie in de praktijk, etc. Wij sturen je graag een vrijblijvend voorstel.

Regelmatig verzorgd DecoCare ook workshops in onze scholingsruimte. Deze workshops hebben steeds een wisselend thema. Wil je ook worden uitgenodigd voor deze workshops meld je dan HIER aan zodat je op de hoogte blijft van de actuele workshops. Mocht het thema je aanspreken dan ben je van harte welkom.

Vraag het ons gerust!

x
Ben jij een zorgverlener? Meld je nu aan en maak
gebruik van;
  • Speciale prijzen voor professionals
  • Korting voor jouw cliënten
  • Hulpmiddelen op zicht aanvragen
  • Bestellen op factuur
Meld je dan hier aan
Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in: