Retour sturen en terugbetalen

Zijn de bestelde hulpmiddelen niet naar je zin of voldoen deze niet aan jou verwachtingen? Dan is het onder onze voorwaarden mogelijk om ze terug te sturen. Je mag artikelen binnen 14 dagen retour sturen. Op deze pagina vind je de retourinstructies.

  1. Instructies voor retour sturen
  2. Voorwaarden voor retour sturen
  3. Versturen van het hulpmiddel
  4. Terugbetaling van jouw bestelling


Instructies voor retour sturen

Wanneer je een hulpmiddel retour wil sturen dan is het van belang dat deze: ongebruikt is, compleet, verpakt zit in de originele verpakking en indien van toepassing ook voorzien is van de originele informatie labels. Bij het pakket moet ook het ingevulde retourformulier toegevoegd worden. Retour sturen kan binnen 14 dagen na het ontvangen van de bestelling.

Vul het retourformulier volledig in en stuur deze mee in het retourpakket. Voor het retour sturen mag je de originele verpakking gebruiken.

Het pakket kun je versturen naar:

DecoCare
t.a.v. Afdeling retouren
Aphroditestraat 21
5047TW Tilburg


Voorwaarden voor retour sturen

Wanneer je een hulpmiddel retour stuurt, dan moet dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling gebeuren. Het hulpmiddel moet ongebruikt en compleet zijn, daarnaast moet het ook verpakt zitten in de originele verpakking en indien van toepassing ook voorzien zijn van de originele informatie labels. Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer deze aan bovenstaande voorwaarden voldoen en wanneer er een ingevuld retourformulier is bijgevoegd.


Versturen van het hulpmiddel

Wanneer je retourpakket klaargemaakt is voor verzending, dan kun je deze versturen vanuit een verzendpunt naar eigen keuze. Bewaar het verzendbewijs goed, want dit is het bewijs dat je een retour hebt verstuurd.

De kosten voor retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Ook is het retour sturen van hulpmiddelen op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van retourzendingen die door een vervoerder aan ons retour worden gestuurd. Mocht een retourzending kwijtraken, dan zijn de onderzoekskosten voor jouw eigen rekening.

Wanneer wij je retour hebben ontvangen dan verwerken wij deze zo spoedig mogelijk.


Terugbetaling van jouw bestelling

Wanneer wij het artikel in nieuwstaat en in de originele verpakking retour hebben ontvangen, dan maken wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen naar je over via het betaalsysteem waarmee de bestelling is betaald.

Wanneer de gehele bestelling retour wordt gestuurd, dan worden ook de in rekening gebrachte verzendkosten terugbetaald.x
Ben jij een zorgverlener? Meld je nu aan en maak
gebruik van;
  • Speciale prijzen voor professionals
  • Korting voor jouw cliënten
  • Hulpmiddelen op zicht aanvragen
  • Bestellen op factuur
Meld je dan hier aan
Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in: