07-08-2023

LinkedIn-bericht (500 x 360 px)

Welkom! Claas Simons

WIJ HETEN VAN HARTE WELKOM: Onze nieuwe servicemedewerker: Claas Simons

 ‘’Hallo ik ben Claas Simons en vanaf 1 augustus werkzaam bij de serviceafdeling van DecoCare.
Ik ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. Ik ben opgegroeid in Schiedam en heb daar met mijn gezin tot begin 2023 gewoond. Toen onze kinderen het huis verlieten besloten wij naar Brabant te verhuizen.
Ik heb 32 jaar bij dezelfde werkgever gewerkt en daar verschillende functies uitgevoerd. Mijn werkzame carrière mag ik bij de serviceafdeling van DecoCare voortzetten. Bij DecoCare zal ik vaak onderweg zijn en veel nieuwe mensen leren kennen. Ik kijk daar erg naar uit.
Verder fiets ik graag in mijn vrije tijd, ben ik een echte doe-het-zelver maar bovenal een familieman. Ik hoop je snel te ontmoeten. ‘’
We kijken uit naar een leuke en langdurige samenwerking. Welkom Claas!
#service #team #new
x

Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in.

Toegangscode aanvragen

(uitsluitend voor zorgverleners)