Dekenblok

Productinformatie "Dekenblok"
Comfortabeler dan de dekenboog...
Het RC Dekenblok is een comfortabele variant van de dekenboog. De dekenboog is geheel vervaardigd uit foam en omsloten met een comfortabel voelende PU. Doordat het Dekenblok alleen maar de voeten beschermt tegen het beddengoed en er geen grote lege ruimte ontstaat zoals bij de bekende dekenboog heeft de cliënt minder snel last van koude voeten.
Het dekenblok is bestemd voor cliënten met een verhoogd risico op decubitus aan de tenen of hielen maar ook voor cliënten met een verhoogd risico op spitsvoeten ten gevolgen van druk, immobiliteit en spasmen.
Het dekenblok kan achter op het matras tegen de achter plaat van het bed worden geplaatst. De flap die aan de dekenblok is gemonteerd kan onder het matras worden geplaatst voor stabiliteit.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bijbehorende producten

Detergent Active reinigingsdoekjes
Efficiënt en effectief...Detergent Active is een alcoholvrij desinfectie middel gebaseerd op een QUAT verbinding wat een hoog niveau van desinfecteren biedt. Het is speciaal ontwikkeld voor het desinfecteren van medische en verpleegkundige apparatuur en hulpmiddelen. De geïmpregneerde doekjes hebben een bewezen effectiviteit van 99.9% tegen bacteriën, schimmels en virussen en is tevens effectief tegen MRSA (Test EN 1276 bevat onder andere staphylococcus aureus. Contacttijd 5 minuten).De doekjes zijn gemakkelijk in gebruik maar vooral tijdbesparend. Het is niet nodig om de te reinigen producten vooraf schoon te maken. Met de detergent Active kunt u schoonmaken en desinfecteren in één. De doekjes kunnen na gebruik worden weggegooid.

 40,80 incl. 21% BTW
x
Ben jij een zorgverlener? Meld je nu aan en maak
gebruik van;
  • Speciale prijzen voor professionals
  • Korting voor jouw cliënten
  • Hulpmiddelen op zicht aanvragen
  • Bestellen op factuur
Meld je dan hier aan
Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in: