Heel Up Fix Max

Productinformatie "Heel Up Fix Max"

Heel Up Fix Max is een hiel lift voor één patiënt voor drukverlichting van de hiel bij bedlegerige patiënten. Geschikt voor gebruikers met een middellange of lange onderbeen, en met een lange/grote voet. Ook geschikt voor bariatrische mensen. De brede riem zorgt ervoor dat de hiel lifter correct zit, zelfs als de gebruiker in bed beweegt. Vooral geschikt voor rusteloze mensen. 

Heel Up Fix Max is opblaasbaar en bedekt met non-woven vilt, wat een huidvriendelijk materiaal is dat vocht absorbeert, warmte transporteert, en zacht en comfortabel is. 

Naast het ontlasten van de hiel, zorgt de hiel lifter ervoor dat de achillespees en malleoli (botuitsteeksels bij de enkels) worden ontlast. Het ondersteunt de voorvoet en voorkomt een hangvoet. De hiel lifter heeft een ergonomisch einde zodat er geen verhoogde druk op de kuit is en de knie niet wordt belast.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bijbehorende producten

Heel Up Inlay x10
Bij besmetting van het kussen door wonden en/of patiënten die veel zweten kan Heel Up Inlay als extra beschermlaag op het kussen worden gebruikt. Wordt verkocht in zakken van 10 stuks.

 27,85 incl. 21% BTW
Levabo Handpomp
Handpomp voor het snel oppompen van Levabo producten.

 22,50 incl. 21% BTW
x
Ben jij een zorgverlener? Meld je nu aan en maak
gebruik van;
  • Speciale prijzen voor professionals
  • Korting voor jouw cliënten
  • Hulpmiddelen op zicht aanvragen
  • Bestellen op factuur
Meld je dan hier aan
Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in: