Heel Up Fix Short

Productinformatie "Heel Up Fix Short"

Heel Up Fix Short is een hiel lift voor één patiënt voor drukverlichting van de hiel bij mobiele en zittende gebruikers, vooral rolstoelgebruikers. De brede riem zorgt ervoor dat de hiel lifter op zijn plaats blijft, zelfs als de gebruiker beweegt. Vooral geschikt voor patiënten die de neiging hebben om zelf onhandig van positie te veranderen. De Heel Up Fix Short is opblaasbaar en bedekt met non-woven vilt, wat een huidvriendelijk materiaal is dat vocht absorbeert, warmte transporteert, en zacht en comfortabel is. 

Naast het ontlasten van de hiel, zorgt de hiel lifter ervoor dat de achillespees en malleoli (een van de twee afgeronde botuitsteeksels van het scheenbeen en het kuitbeen aan de zijkanten van elke enkel) worden ontlast. Het ondersteunt de voorvoet en voorkomt een hangvoet. 

De Heel Up Fix Short heeft een ergonomisch einde dat ervoor zorgt dat er geen verhoogde druk op de kuit is en de knie niet wordt belast.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bijbehorende producten

Heel Up Inlay x10
Bij besmetting van het kussen door wonden en/of patiënten die veel zweten kan Heel Up Inlay als extra beschermlaag op het kussen worden gebruikt. Wordt verkocht in zakken van 10 stuks.

 27,85 incl. 21% BTW
Levabo Handpomp
Handpomp voor het snel oppompen van Levabo producten.

 22,50 incl. 21% BTW
x
Ben jij een zorgverlener? Meld je nu aan en maak
gebruik van;
  • Speciale prijzen voor professionals
  • Korting voor jouw cliënten
  • Hulpmiddelen op zicht aanvragen
  • Bestellen op factuur
Meld je dan hier aan
Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in: