Jantje Medical Afwasbaar Blauw

Productinformatie "Jantje Medical Afwasbaar Blauw"
Het afwasbare Jantje Medical blauw is een kussen dat gebruikt kan worden bij 1001 ondersteuningen in bed of stoel. Het Jantje kussen is vervaardigd uit een vlamvertragende comfortabele PU hoes die niet kraakt. Het kussen is allergeen en bacterie dicht en ademt door een antibacterieel filter. De vulling bestaat uit een vlamvertragende polyster vulling van circa 200 gram. Het Jantje wordt geleverd zonder sloop, deze is apart bij te bestellen.

Reiniging
De Jantjes kunnen worden gereinigd en gedesinfecteerd met Detergent Active schoonmaakdoekjes maar mag ook met alcohol (90%) worden gereinigd. De hoes kan worden gewassen op 60 graden. Let op!! De hoes mag niet in de droger.

Maatvoering/uitvoering 
Een Jantje heeft een afmeting van 30 x 40 cm.

Afmeting BxL: 30x40

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bijbehorende producten

Hoes DecoCare Jantje (Nicky Wit)
Hoes DecoCare Jantje (Nicky Wit).

 16,15 incl. BTW
Hoes DecoCare Jantje (Nicky Blauw)
Hoes DecoCare Jantje (Nicky Blauw).

 14,40 incl. BTW
Sloop Jantje Katoen
Sloop Jantje Katoen.

 6,05 incl. BTW
Detergent Active reinigingsdoekjes
Efficiënt en effectief...Detergent Active is een alcoholvrij desinfectie middel gebaseerd op een QUAT verbinding wat een hoog niveau van desinfecteren biedt. Het is speciaal ontwikkeld voor het desinfecteren van medische en verpleegkundige apparatuur en hulpmiddelen. De geïmpregneerde doekjes hebben een bewezen effectiviteit van 99.9% tegen bacteriën, schimmels en virussen en is tevens effectief tegen MRSA (Test EN 1276 bevat onder andere staphylococcus aureus. Contacttijd 5 minuten).De doekjes zijn gemakkelijk in gebruik maar vooral tijdbesparend. Het is niet nodig om de te reinigen producten vooraf schoon te maken. Met de detergent Active kunt u schoonmaken en desinfecteren in één. De doekjes kunnen na gebruik worden weggegooid.

 40,80 incl. BTW
Uri-Go Sprayfles 750ml
Reinigt en elimineert geurtjesNiets is hardnekkiger dan de geur en de kleur van urine, veroorzaakt door de urinezuurkristallen. Door zijn specifieke samenstelling van enzymen en bacteriën breekt Uri-Go het hardnekkige kristal af tot het uiteindelijk oplost in water en zuurstof. Uri-Go lost de urinezuurkristallen eenvoudig op, waardoor de geur en kleur permanent verdwijnen. Door deze unieke samenstelling doet Uri-Go zelfs urinevlekken van verschillende jaren oud verdwijnen.Verwijdert naast urine ook vlekken van bloed en zweet.

 13,90 incl. BTW
x
Ben jij een zorgverlener? Meld je nu aan en maak
gebruik van;
  • Speciale prijzen voor professionals
  • Korting voor jouw cliënten
  • Hulpmiddelen op zicht aanvragen
  • Bestellen op factuur
Meld je dan hier aan
Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in: