ProCare Verzwaringsdekens 150x210 cm

Productinformatie "ProCare Verzwaringsdekens 150x210 cm"

De Procare Pearl verzwaringsdeken is een medisch hulpmiddel speciaal ontworpen voor gebruik in de gezondheidszorg. Het doel is om onrust, angst en slaapproblemen te verlichten.

De buitenstof van de deken is vlamvertragend en de vulling bestaat uit katoenwatten, wat zorgt voor een goed ademend vermogen. Samen met de katoenwatten bevinden zich kleine siliciumkralen die het gewicht van de deken vormen. Silicium heeft een natuurlijk verkoelend effect, wat zorgt voor een aangename slaaptemperatuur.

De watten en kralen zijn genaaid in een ruitpatroon, waardoor het gewicht gelijkmatig over de deken wordt verdeeld en een continue en aangename druk op de huid geeft.

De dekens boven de 6 kg zijn deelbaar.


Het gebruik van de verzwaringsdeken kan ontspanning bevorderen door het vrijkomen van het kalmerende hormoon oxytocine. Naast een verbeterde slaapkwaliteit kunnen de zintuiglijke en omsluitende eigenschappen zorgen voor veiligheid, het verlichten van onrust, stress en angst.

De keuze van het gewicht hangt af van het doel van het gebruik van de verzwaringsdeken. Bij grotere slaapproblemen, stress, onrust en angst zijn hogere gewichten aan te bevelen voor een optimaal effect.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bijbehorende producten

UITGELICHT!
ProCare Hygiënische hoes 150x210 cm
De ProCare hygiënische hoes is een belangrijke oevoeging voor de ProCare verzwarings- en ballendekens. Deze hoes is ontworpen om de levensduur van de dekens te verlengen en tegelijkertijd een hygiënische omgeving te behouden.De hoes is volledig waterdicht en heeft acht bevestigingspunten om te voorkomen dat de deken binnenin verschuift. Het is gemaakt van duurzaam, dicht en waterafstotend Tencel™, wat zorgt voor een langdurige bescherming.Het is belangrijk om te weten dat, vanwege het dichte materiaal van de hoes, er een risico op verstikking kan zijn, als het wordt gebruikt bij kleine kinderen of personen met onvrijwillige bewegingen.De hoes kan worden gewassen op 90°C in een gewone wasmachine, waardoor het gemakkelijk is om te onderhouden en schoon te houden. Het wordt aanbevolen om de hoes aan de lucht te laten drogen en geen strijkijzer te gebruiken.De ProCare hygiënische hoes is een belangrijke toevoeging voor het gebruik bij elk type deken.

 208,35 incl. 21% BTW
UITGELICHT!
ProCare Ballendeken 150x210 cm
Het ProCare Boll is een medisch verzwaard deken ontworpen om de slaapkwaliteit te verbeteren en ontspanning te bevorderen. Het deken is 150x210 cm groot en is verkrijgbaar in verschillende gewichten, variërend van 4-16 kg.Het deken is genaaid in een ruitpatroon waarbij het gewicht bestaat uit ballen van siliconen en polypropyleen die in rijen zijn genaaid. Elke bal heeft zijn eigen zakje en wordt omgeven door een beschermende stoffen hoes. Dit betekent dat de ballen op hun plaats blijven en geen contact met elkaar hebben, wat ruis of andere storende geluiden voorkomt.Het deken is CE-gecertificeerd en bevat geen staal of andere harde materialen. Dit betekent dat het deken ook veilig kan worden gebruikt als u geïmplanteerde apparatuur heeft, zoals een pacemaker.Door de druk van het zware deken op het lichaam vrij te geven, kan het kalmerende hormoon oxytocine worden vrijgegeven. Naast een verhoogde slaapkwaliteit kunnen de zintuiglijke en omsluitende eigenschappen zorgen voor veiligheid, angst en stress verlichten en angst verminderen. Dit maakt het ProCare Boll een waardevol hulpmiddel voor mensen die worstelen met slapeloosheid, angststoornissen, ADHD, autisme en andere aandoeningen die de slaapkwaliteit kunnen beïnvloeden.

 522,70 incl. 21% BTW
x
Ben jij een zorgverlener? Meld je nu aan en maak
gebruik van;
  • Speciale prijzen voor professionals
  • Korting voor jouw cliënten
  • Hulpmiddelen op zicht aanvragen
  • Bestellen op factuur
Meld je dan hier aan
Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in: