Repose Hielwig

Productinformatie "Repose Hielwig"
Om hieldecubitus te voorkomen is het van belang dat de hielen vrij liggen. De Repose hielwig is een wigvormig kussen speciaal ontwikkeld om de hielen makkelijk vrij te leggen. Een hielwig wordt aan het voeteinde van een statisch of dynamisch matras gelegd, liefst onder het (hoes) laken. Met de linten kan de hielwig makkelijk worden vastgemaakt aan het matras zodat deze niet weg kan schuiven. De Repose hielwig bestaat uit met lucht gevulde en onderling verbonden membranen uit polyurethaanfilm. Het polyurethaan is uiterst elastisch: het kan tot zesmaal worden uitgerekt zonder te scheuren of zijn elastische veerkracht te verliezen.
Bij het inzetten van het Repose hielwig is het van belang dat het ventiel naar beneden is gericht. De transportkoker dient als pomp, in enkele secondes is de Repose Hielwig klaar voor gebruik. De speciale 'Smart Valve' technologie sluit automatisch wanneer de interne druk van 12 mm.Hg is bereikt.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bijbehorende producten

Detergent Active reinigingsdoekjes
Efficiënt en effectief...Detergent Active is een alcoholvrij desinfectie middel gebaseerd op een QUAT verbinding wat een hoog niveau van desinfecteren biedt. Het is speciaal ontwikkeld voor het desinfecteren van medische en verpleegkundige apparatuur en hulpmiddelen. De geïmpregneerde doekjes hebben een bewezen effectiviteit van 99.9% tegen bacteriën, schimmels en virussen en is tevens effectief tegen MRSA (Test EN 1276 bevat onder andere staphylococcus aureus. Contacttijd 5 minuten).De doekjes zijn gemakkelijk in gebruik maar vooral tijdbesparend. Het is niet nodig om de te reinigen producten vooraf schoon te maken. Met de detergent Active kunt u schoonmaken en desinfecteren in één. De doekjes kunnen na gebruik worden weggegooid.

 40,80 incl. BTW
Uri-Go Sprayfles 750ml
Reinigt en elimineert geurtjesNiets is hardnekkiger dan de geur en de kleur van urine, veroorzaakt door de urinezuurkristallen. Door zijn specifieke samenstelling van enzymen en bacteriën breekt Uri-Go het hardnekkige kristal af tot het uiteindelijk oplost in water en zuurstof. Uri-Go lost de urinezuurkristallen eenvoudig op, waardoor de geur en kleur permanent verdwijnen. Door deze unieke samenstelling doet Uri-Go zelfs urinevlekken van verschillende jaren oud verdwijnen.Verwijdert naast urine ook vlekken van bloed en zweet.

 13,90 incl. BTW
x
Ben jij een zorgverlener? Meld je nu aan en maak
gebruik van;
  • Speciale prijzen voor professionals
  • Korting voor jouw cliënten
  • Hulpmiddelen op zicht aanvragen
  • Bestellen op factuur
Meld je dan hier aan
Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in: