DecoCare Hielwig 75x48x2-10 PU Blauw

Productinformatie "DecoCare Hielwig 75x48x2-10 PU Blauw"
Het DecoCare Hielwigkussen is opgebouwd uit visco-elastisch schuim dat de hielen vrij legt. Het Visco-elastisch schuim zorgt voor een stabiele en comfortabele houding.  Door de eigenschappen van het traagschuim ligt men comfortabel en werkt het ook ondersteunend. Hierdoor creëert men een optimale ontspanning van de onderste ledematen. Het wigkussen is standaard uitgevoerd met een afneembare en wasbare hoes. (80% katoen, 20% polyester)
Vervaardigd van een afwasbare PU zodat geen vocht in het kussen kan dringen. We adviseren om de bijpassende comfortabele hoes los bij te bestellen.
Afmeting BxLxH: 75x48x2-10

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bijbehorende producten

Hoes tbv DecoCare hielwig
Hoes tbv DecoCare hielwig. Materiaal: Nicky-badstof. Kleur: Blauw.

 79,50 incl. BTW
Detergent Active reinigingsdoekjes
Efficiënt en effectief...Detergent Active is een alcoholvrij desinfectie middel gebaseerd op een QUAT verbinding wat een hoog niveau van desinfecteren biedt. Het is speciaal ontwikkeld voor het desinfecteren van medische en verpleegkundige apparatuur en hulpmiddelen. De geïmpregneerde doekjes hebben een bewezen effectiviteit van 99.9% tegen bacteriën, schimmels en virussen en is tevens effectief tegen MRSA (Test EN 1276 bevat onder andere staphylococcus aureus. Contacttijd 5 minuten).De doekjes zijn gemakkelijk in gebruik maar vooral tijdbesparend. Het is niet nodig om de te reinigen producten vooraf schoon te maken. Met de detergent Active kunt u schoonmaken en desinfecteren in één. De doekjes kunnen na gebruik worden weggegooid.

 40,80 incl. BTW
Uri-Go Sprayfles 750ml
Reinigt en elimineert geurtjesNiets is hardnekkiger dan de geur en de kleur van urine, veroorzaakt door de urinezuurkristallen. Door zijn specifieke samenstelling van enzymen en bacteriën breekt Uri-Go het hardnekkige kristal af tot het uiteindelijk oplost in water en zuurstof. Uri-Go lost de urinezuurkristallen eenvoudig op, waardoor de geur en kleur permanent verdwijnen. Door deze unieke samenstelling doet Uri-Go zelfs urinevlekken van verschillende jaren oud verdwijnen.Verwijdert naast urine ook vlekken van bloed en zweet.

 13,90 incl. BTW
x
Ben jij een zorgverlener? Meld je nu aan en maak
gebruik van;
  • Speciale prijzen voor professionals
  • Korting voor jouw cliënten
  • Hulpmiddelen op zicht aanvragen
  • Bestellen op factuur
Meld je dan hier aan
Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in: