FlexiOr Ligorthese Basic (M) Zeeblauw

Productinformatie "FlexiOr Ligorthese Basic (M) Zeeblauw"
Voor cliënten die behoefte hebben aan ondersteuning en ontspanning van de onderste ledematen is de FlexiOr® Basic ligorthese een uitermate geschikt product. Specifiek biedt het ondersteuningselement uitkomst bij lichte tot matige flexie-/adductieproblemen van knieën en heupen. Het voordeel van de FlexiOr® Basic ligorthese is dat het product het risico op decubitus aanzienlijk doet dalen. Bij de toepassing van deze ligorthese worden de benen namelijk over de gehele lengte ondersteund waardoor de druk op hielen en knieën vermindert. Daarbij worden tussentijdse houdingswisselingen gecompenseerd dankzij de flexibele pasvorm en inhoud van het product. Het resultaat is een ontspannen en tegelijk goed ondersteunde lighouding. Aangezien de FlexiOr Basic ligorthese twee compartimenten heeft is het vorm van het kussen aanpasbaar naar de wensen van de gebruiker. De ligorthese is direct navulbaar waardoor er geen lange wachttijden zijn bij aanpassingen.

Reiniging
De hoes kan worden gewassen in de wasmachine.

Maatvoering/uitvoering
De ligorthese is verkrijgbaar in de maat circa 70 x 70 cm.
Afmeting BxL: 70x70

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bijbehorende producten

Hoes tbv FlexiOr Ligorthese (M) Zeeblauw
Hoes tbv FlexiOr Ligothese (M) Zeeblauw.

 82,00 incl. BTW
Detergent Active reinigingsdoekjes
Efficiënt en effectief...Detergent Active is een alcoholvrij desinfectie middel gebaseerd op een QUAT verbinding wat een hoog niveau van desinfecteren biedt. Het is speciaal ontwikkeld voor het desinfecteren van medische en verpleegkundige apparatuur en hulpmiddelen. De geïmpregneerde doekjes hebben een bewezen effectiviteit van 99.9% tegen bacteriën, schimmels en virussen en is tevens effectief tegen MRSA (Test EN 1276 bevat onder andere staphylococcus aureus. Contacttijd 5 minuten).De doekjes zijn gemakkelijk in gebruik maar vooral tijdbesparend. Het is niet nodig om de te reinigen producten vooraf schoon te maken. Met de detergent Active kunt u schoonmaken en desinfecteren in één. De doekjes kunnen na gebruik worden weggegooid.

 40,80 incl. BTW
Uri-Go Sprayfles 750ml
Reinigt en elimineert geurtjesNiets is hardnekkiger dan de geur en de kleur van urine, veroorzaakt door de urinezuurkristallen. Door zijn specifieke samenstelling van enzymen en bacteriën breekt Uri-Go het hardnekkige kristal af tot het uiteindelijk oplost in water en zuurstof. Uri-Go lost de urinezuurkristallen eenvoudig op, waardoor de geur en kleur permanent verdwijnen. Door deze unieke samenstelling doet Uri-Go zelfs urinevlekken van verschillende jaren oud verdwijnen.Verwijdert naast urine ook vlekken van bloed en zweet.

 10,95 incl. BTW
x

Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in.

Toegangscode aanvragen

(uitsluitend voor zorgverleners)