Hoofdkussen Sleep Angel (60x70)

Productinformatie "Hoofdkussen Sleep Angel (60x70)"
Het Sleep Angel hoofdkussen beschermt de gebruiker tegen kruisbesmetting. Het filter van Gore heeft een waterdichte afdichting en geeft geen doorgang aan bacteriën groter dan 0.2 micron. Dit wil zeggen een bescherming van 99,99% van bacteriën als MRSA, Clostridium Difficile, etc. Het hoofdkussen is gevuld met een comfortabele en brandvertragende vezelvulling.

Reiniging
Het hoofdkussen kan gereinigd worden met vrijwel alle PH- neutrale reinigingsmiddelen. Voor desinfecteren adviseren wij de Detergent reinigingsdoekjes.
Afmeting BxL: 60x70

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bijbehorende producten

Detergent Active reinigingsdoekjes
Efficiënt en effectief...Detergent Active is een alcoholvrij desinfectie middel gebaseerd op een QUAT verbinding wat een hoog niveau van desinfecteren biedt. Het is speciaal ontwikkeld voor het desinfecteren van medische en verpleegkundige apparatuur en hulpmiddelen. De geïmpregneerde doekjes hebben een bewezen effectiviteit van 99.9% tegen bacteriën, schimmels en virussen en is tevens effectief tegen MRSA (Test EN 1276 bevat onder andere staphylococcus aureus. Contacttijd 5 minuten).De doekjes zijn gemakkelijk in gebruik maar vooral tijdbesparend. Het is niet nodig om de te reinigen producten vooraf schoon te maken. Met de detergent Active kunt u schoonmaken en desinfecteren in één. De doekjes kunnen na gebruik worden weggegooid.

 40,80 incl. 21% BTW
x
Ben jij een zorgverlener? Meld je nu aan en maak
gebruik van;
  • Speciale prijzen voor professionals
  • Korting voor jouw cliënten
  • Hulpmiddelen op zicht aanvragen
  • Bestellen op factuur
Meld je dan hier aan
Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in: