One Way Glide Velours

Productinformatie "One Way Glide Velours "
Immedia One way Glide Velours
De One way Glide glide Velours is een glijmat met slechts één glijrichting in de vorm van een tunnel met aan de buitenzijde een velours bekleding, dit biedt meer comfort voor de gebruiker en wordt gebruikt op een ondergrond van textiel.
De One Way Glide Velours is speciaal bestemd om zitposities in (rol)stoelen te corrigeren. De materiaalkeuze voorkomt een voorwaartse glijbeweging maar vergemakkelijkt een glijbeweging naar achteren, waardoor de cliënt eenvoudig meer rechtop en achter in een (rol)stoel kan worden gezet.

Reiniging
De Immedia One way Glide Velours kan worden gereinigd, zie de wasvoorschriften.

Maatvoering/Uitvoering
De Immedia One way Glide Velours is verkrijgbaar in de volgende afmetingen: 37x43 cm. en 50x40 cm.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bijbehorende producten

Uri-Go Sprayfles 750ml
Reinigt en elimineert geurtjesNiets is hardnekkiger dan de geur en de kleur van urine, veroorzaakt door de urinezuurkristallen. Door zijn specifieke samenstelling van enzymen en bacteriën breekt Uri-Go het hardnekkige kristal af tot het uiteindelijk oplost in water en zuurstof. Uri-Go lost de urinezuurkristallen eenvoudig op, waardoor de geur en kleur permanent verdwijnen. Door deze unieke samenstelling doet Uri-Go zelfs urinevlekken van verschillende jaren oud verdwijnen.Verwijdert naast urine ook vlekken van bloed en zweet.

 10,95 incl. BTW
x

Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in.

Toegangscode aanvragen

(uitsluitend voor zorgverleners)