One Way Glide Velours Long met handvat 45x130

Productinformatie "One Way Glide Velours Long met handvat 45x130"
Immedia One way Glide Velours lang
De One way Glide Velours lang is een lange mat met een handgreep en aan de buitenzijde een velours bekleding. Hij wordt gebruikt bij een (rol)stoel met een opening aan de achterzijde. Door de mat dubbelzijdig op de stoel te plaatsen is het mogelijk om het handvat achter door de opening van de stoel te schuiven en biedt dit een handvat of steun om de gebruiker zonder veel kracht achter in de stoel te plaatsen.
De One Way Glide Velours lang is een glijmat met slechts één glijrichting, speciaal bestemd om zitposities in (rol)stoelen te corrigeren. De materiaalkeuze voorkomt een voorwaartse glijbeweging maar vergemakkelijkt een glijbeweging naar achteren, waardoor de cliënt eenvoudig meer rechtop en achter in een (rol)stoel kan worden gezet.
De One Way Glide Velours lang wordt gebruikt bij een (rol)stoel met een opening aan de achterzijde waardoor het handvat geschoven wordt. Door middel van het handvat kan de gebruiker makkelijk naar achter worden geschoven. Het is mogelijk om het handvat met de voet naar beneden te duwen waardoor uw kracht makkelijker gebruikt kan worden.

Reiniging
De Immedia One way Glide Velours lang kan worden gereinigd, zie de wasvoorschriften.

Maatvoering/Uitvoering
De Immedia One way Glide Velours lang is verkrijgbaar in de volgende afmeting: 45x130 cm. 
Afmeting BxL: 45x130

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bijbehorende producten

Uri-Go Sprayfles 750ml
Reinigt en elimineert geurtjesNiets is hardnekkiger dan de geur en de kleur van urine, veroorzaakt door de urinezuurkristallen. Door zijn specifieke samenstelling van enzymen en bacteriën breekt Uri-Go het hardnekkige kristal af tot het uiteindelijk oplost in water en zuurstof. Uri-Go lost de urinezuurkristallen eenvoudig op, waardoor de geur en kleur permanent verdwijnen. Door deze unieke samenstelling doet Uri-Go zelfs urinevlekken van verschillende jaren oud verdwijnen.Verwijdert naast urine ook vlekken van bloed en zweet.

 13,90 incl. 21% BTW
x
Ben jij een zorgverlener? Meld je nu aan en maak
gebruik van;
  • Speciale prijzen voor professionals
  • Korting voor jouw cliënten
  • Hulpmiddelen op zicht aanvragen
  • Bestellen op factuur
Meld je dan hier aan
Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in: