WendyLett 4 way draailaken wit/grijs

Productinformatie "WendyLett 4 way draailaken wit/grijs"
WendyLett glijlakens
De WendyLett glijlakens zijn vervaardigd uit een speciaal geweven satijn. Het satijn is zo glad dat u gemakkelijker kunt draaien in bed. Makkelijk draaien betekent behoud van zelfstandigheid. De onderlakens zijn voorzien van een veilige anti-sliprand waardoor u veilig op de rand van het bed kunt zitten. De speciale weving van het satijn zorgt ervoor dat draaien van links naar rechts makkelijk is. Deze speciale weving zorgt er ook voor dat u niet onderuit schuift in bed. Met de opleglakens is het voor de (mantel)zorg makkelijker om de cliënt te draaien. Met de opleglakens kunt u cliënten tot 300 kg makkelijker verplaatsen. De WendyLett glijlakens mogen onder de cliënt blijven liggen.

WendyLett 4 way opleglaken
Dit opleglaken heeft een satijnen onderkant die glijdt in alle richtingen. De bovenkant is gemaakt van speciaal geweven katoen. U kunt het gebruiken voor hulp bij draaien in bed en om naar het hoofdeinde van het bed te glijden. Leg dit laken, met de satijnen kant onder, op een WendyLett opleglaken of WendyLett hoeslaken. De schouder en heup moeten op het laken liggen. Stop het laken in. Het WendyLett 4way opleglaken mag onder de cliënt blijven liggen zodat de cliënt niet belast wordt tijdens het aanbrengen of weghalen van het opleglaken.

Reiniging
De Wendylett producten mogen gewassen worden in de wasmachine tot 90 graden. Er mag geen wasverzachter worden gebruikt. Drogen mag in de droger. De WendyLett producten mogen niet chemisch worden gereinigd.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


x
Ben jij een zorgverlener? Meld je nu aan en maak
gebruik van;
  • Speciale prijzen voor professionals
  • Korting voor jouw cliënten
  • Hulpmiddelen op zicht aanvragen
  • Bestellen op factuur
Meld je dan hier aan
Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in: