Jantje kookvast

Productinformatie "Jantje kookvast"
Het Jantje kookvast kussen is een wasbaar Jantje die gebruikt kan worden bij ondersteuningen in bed of stoel. De tijk bestaat uit stof van 50% katoen en 50% polyester. Het kussen is gevuld met Polyfill van ongeveer 200 gram. Het kussen wordt geleverd zonder sloop. Deze kan indien gewenst bijbesteld worden.

Reiniging
De Jantjes kunnen worden gereinigd en gedesinfecteerd met Detergent Active schoonmaakdoekjes maar mag ook met alcohol (90%) worden gereinigd. De hoes kan worden gewassen op 60 graden. Let op!! De hoes mag niet in de droger.

Maatvoering/uitvoering
Een Jantje heeft een afmeting van 30 x 40 cm.
Afmeting BxL: 30x40

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bijbehorende producten

Hoes DecoCare Jantje (Nicky Wit)
Hoes DecoCare Jantje (Nicky Wit).

 12,90 incl. BTW
Hoes DecoCare Jantje (Nicky Groen)
Hoes DecoCare Jantje (Nicky Groen).

 12,70 incl. BTW
Sloop Jantje Katoen
Sloop Jantje Katoen.

 5,95 incl. BTW
Detergent Active reinigingsdoekjes
Efficiënt en effectief...Detergent Active is een alcoholvrij desinfectie middel gebaseerd op een QUAT verbinding wat een hoog niveau van desinfecteren biedt. Het is speciaal ontwikkeld voor het desinfecteren van medische en verpleegkundige apparatuur en hulpmiddelen. De geïmpregneerde doekjes hebben een bewezen effectiviteit van 99.9% tegen bacteriën, schimmels en virussen en is tevens effectief tegen MRSA (Test EN 1276 bevat onder andere staphylococcus aureus. Contacttijd 5 minuten).De doekjes zijn gemakkelijk in gebruik maar vooral tijdbesparend. Het is niet nodig om de te reinigen producten vooraf schoon te maken. Met de detergent Active kunt u schoonmaken en desinfecteren in één. De doekjes kunnen na gebruik worden weggegooid.

 40,80 incl. BTW
Uri-Go Sprayfles 750ml
Reinigt en elimineert geurtjesNiets is hardnekkiger dan de geur en de kleur van urine, veroorzaakt door de urinezuurkristallen. Door zijn specifieke samenstelling van enzymen en bacteriën breekt Uri-Go het hardnekkige kristal af tot het uiteindelijk oplost in water en zuurstof. Uri-Go lost de urinezuurkristallen eenvoudig op, waardoor de geur en kleur permanent verdwijnen. Door deze unieke samenstelling doet Uri-Go zelfs urinevlekken van verschillende jaren oud verdwijnen.Verwijdert naast urine ook vlekken van bloed en zweet.

 10,95 incl. BTW
x

Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in.

Toegangscode aanvragen

(uitsluitend voor zorgverleners)