Rebacare Free Ear (oorkussen) gelaste naden

Productinformatie "Rebacare Free Ear (oorkussen) gelaste naden"
Het Free Ear (oorkussen) is een nieuw en uniek hoofdkussen dat het oor geheel vrij legt. Dit oorkussen is ontwikkeld voor cliënten met een verhoogd risico op oor decubitus, maar is ook bedoeld voor cliënten die al oor decubitus hebben. Door de unieke vormgeving kan zelfs het hoofd wat bewegen waarbij het oor steeds vrij blijft liggen. Het kussen is vervaardigd van een comfortabele ademende PU (Polyurethaan). Door deze PU kan er geen vocht in het kussen lekken en is het makkelijk te reinigen. Het is van belang dat de open zijde aan de kant van het gezicht gebruikt wordt. Het Free Ear kussen kan uitsluitend gebruikt worden met een hoes. De hoezen moeten apart bijbesteld worden.

Reiniging
Het Free Ear oorkussen kan worden gereinigd en gedesinfecteerd met Denergent Active schoonmaakdoekjes maar mag ook met alcohol (90%) worden gereinigd. De hoes kan worden gewassen op 60 graden. De hoes mag in de droger.

Maatvoering/uitvoering
Het RC Free Ear kussen heeft een afmeting van 50 x 60 cm. Er is ook een gesealde versie verkrijgbaar, de naden van dit kussen zijn geheel gesloten. Het kussen ademt via een speciaal filter.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bijbehorende producten

Hoes Rebacare Free Ear
Hoes Rebacare Free Ear.

 70,25 incl. 21% BTW
Detergent Active reinigingsdoekjes
Efficiënt en effectief...Detergent Active is een alcoholvrij desinfectie middel gebaseerd op een QUAT verbinding wat een hoog niveau van desinfecteren biedt. Het is speciaal ontwikkeld voor het desinfecteren van medische en verpleegkundige apparatuur en hulpmiddelen. De geïmpregneerde doekjes hebben een bewezen effectiviteit van 99.9% tegen bacteriën, schimmels en virussen en is tevens effectief tegen MRSA (Test EN 1276 bevat onder andere staphylococcus aureus. Contacttijd 5 minuten).De doekjes zijn gemakkelijk in gebruik maar vooral tijdbesparend. Het is niet nodig om de te reinigen producten vooraf schoon te maken. Met de detergent Active kunt u schoonmaken en desinfecteren in één. De doekjes kunnen na gebruik worden weggegooid.

 40,80 incl. 21% BTW
x
Ben jij een zorgverlener? Meld je nu aan en maak
gebruik van;
  • Speciale prijzen voor professionals
  • Korting voor jouw cliënten
  • Hulpmiddelen op zicht aanvragen
  • Bestellen op factuur
Meld je dan hier aan
Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in: