DecoCare Bruin glijlaken

Productinformatie "DecoCare Bruin glijlaken"
Eenvoudige transfers van cliënten...
Het DecoCare Bruin glijlaken is een beproefd hulpmiddel bij transferproblemen in bed. Zonder de rug en schouders van de verzorgende te belasten, kan de houding van de cliënt zonder veel kracht en inspanning worden aangepast. Het DecoCare glijlaken is vervaardigd van een speciale stof die aan de ene kant stroef is en aan de andere kant erg glad door een silicone coating. Het glijlaken is bruin van kleur en kan op twee manieren gebruikt worden: met de gladde kant op het hoeslaken of met de stroeve kant op het hoeslaken. De laatste is de meest gebruikte. Door een (steek) laken op het glijlaken te leggen is het mogelijk om met het (steek)laken de cliënt makkelijk naar boven en naar links en rechts te schuiven.

Reiniging
Het DecoCare Bruin glijlaken kan worden gewassen op 40º. Voor een snelle reiniging adviseren wij de Detergent Active reinigingsdoekjes.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bijbehorende producten

Steeklaken tbv bruine glijlakens (Ecru)
Het steeklaken ligt op het bruine glijlaken. Met het steeklaken kan de gebruiker gedraaid of verplaatst in bed. Het katoenen steeklaken ligt comfortabel en is zo sterk dat gebruikers tot 150 kg makkelijk gedraaid kunnen worden. De afmeting van het steeklaken is 120x170 cmTip van DecoCare: Bij incontinentie is het raadzaam om meer dan 2 steeklakens te bestellen.

 12,40 incl. BTW
Detergent Active reinigingsdoekjes
Efficiënt en effectief...Detergent Active is een alcoholvrij desinfectie middel gebaseerd op een QUAT verbinding wat een hoog niveau van desinfecteren biedt. Het is speciaal ontwikkeld voor het desinfecteren van medische en verpleegkundige apparatuur en hulpmiddelen. De geïmpregneerde doekjes hebben een bewezen effectiviteit van 99.9% tegen bacteriën, schimmels en virussen en is tevens effectief tegen MRSA (Test EN 1276 bevat onder andere staphylococcus aureus. Contacttijd 5 minuten).De doekjes zijn gemakkelijk in gebruik maar vooral tijdbesparend. Het is niet nodig om de te reinigen producten vooraf schoon te maken. Met de detergent Active kunt u schoonmaken en desinfecteren in één. De doekjes kunnen na gebruik worden weggegooid.

 40,80 incl. BTW
Uri-Go Sprayfles 750ml
Reinigt en elimineert geurtjesNiets is hardnekkiger dan de geur en de kleur van urine, veroorzaakt door de urinezuurkristallen. Door zijn specifieke samenstelling van enzymen en bacteriën breekt Uri-Go het hardnekkige kristal af tot het uiteindelijk oplost in water en zuurstof. Uri-Go lost de urinezuurkristallen eenvoudig op, waardoor de geur en kleur permanent verdwijnen. Door deze unieke samenstelling doet Uri-Go zelfs urinevlekken van verschillende jaren oud verdwijnen.Verwijdert naast urine ook vlekken van bloed en zweet.

 13,90 incl. BTW
x
Ben jij een zorgverlener? Meld je nu aan en maak
gebruik van;
  • Speciale prijzen voor professionals
  • Korting voor jouw cliënten
  • Hulpmiddelen op zicht aanvragen
  • Bestellen op factuur
Meld je dan hier aan
Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in: