Glidecomfort

Productinformatie "Glidecomfort"
Als aanvulling op onze bekende bruine glijlakens leveren we de ‘Glidecomfort’, een herbruikbaar ergonomisch hulpmiddel om cliënten met incontinentie problematiek veilig en comfortabel te verplaatsen of te positioneren.
Comfort en gemak voor cliënt en verzorging. De Glidecomfort vereenvoudigt verplaatsing van cliënten in de linker en rechter richting, maar voorkomt onderuitzakken door een stroevende werking.

Reiniging
De Glidecomfort is volledig wasbaar en kan in de wasdroger.

Maatvoering/Uitvoering
De Glidecomfort is verkrijgbaar in de afmeting 100x118 cm. Voor een langere variant verwijzen wij u door naar de IncoGlide.
Afmeting BxL: 100x118

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bijbehorende producten

Uri-Go Sprayfles 750ml
Reinigt en elimineert geurtjesNiets is hardnekkiger dan de geur en de kleur van urine, veroorzaakt door de urinezuurkristallen. Door zijn specifieke samenstelling van enzymen en bacteriën breekt Uri-Go het hardnekkige kristal af tot het uiteindelijk oplost in water en zuurstof. Uri-Go lost de urinezuurkristallen eenvoudig op, waardoor de geur en kleur permanent verdwijnen. Door deze unieke samenstelling doet Uri-Go zelfs urinevlekken van verschillende jaren oud verdwijnen.Verwijdert naast urine ook vlekken van bloed en zweet.

 10,95 incl. BTW
x

Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in.

Toegangscode aanvragen

(uitsluitend voor zorgverleners)