IncoGlide

Productinformatie "IncoGlide "

De IncoGlide is een incontinentie laken dat maar liefst 3 liter vocht per m2 kan absorberen en met name is bedoeld voor cliënten met zwaardere incontinentie problematiek. Door het 5-lagen systeem is het mogelijk om het vocht binnen de 5 lagen te absorberen waarbij de boven- en onderkant er voor zorgen dat vocht niet terug uit het laken kan lekken. Doordat de huid droger blijft zal deze niet week worden. Een intacte huid is sterker en voorkomt infecties.


Voordelen:

 • Vermindert fysieke belasting voor de zorgverleners.
 • Efficiënter werken. Tijdswinst, de IncoGlide blijft onder de cliënt liggen.
 • Ergonomisch, bedoeld voor zijwaartse transfers.
 • Economisch, kostenbesparend: Er zijn geen onderleggers of extra onderlagen nodig.
 • Incontinentiebestendig: kan tot 3 liter/m² absorberen.
 • Door de structuur van de IncoGlide zal de cliënt minder wegglijden als de ruginstelling omhoog staat.
 • De cliënt zal minder pijn ervaren door verminderde schuifkrachten tijdens transfers.
 • Handvatten aan elke kant voor een stevige en veilige grip.
 • De cliënt kan op een comfortabele en veilige manier verplaatst worden.


Kenmerken:

 • De incostof bestaat uit meerdere lagen voor het absorberen van vloeistof/urine in combinatie met een glijzeil en handvatten om de handelingen uit te voeren.
 • Voor het verplaatsen van cliënten tot 200 kg.
 • Plaats de witte gladde kant onder, het lichtblauwe incomateriaal aan de bovenkant, de cliënt ligt rechtstreeks op de lichtblauwe zijde van de IncoGlide.
 • De IncoGlide wordt rechtstreeks op het (hoes)laken van het matras gelegd.
 • Zorg ervoor dat de IncoGlide onder de schouders en heupen wordt geplaatst zodat de cliënt gemakkelijk verschoven kan worden zonder dat er schuifkrachten ontstaan.
 • Wanneer de cliënt onrustig is , wordt het sterk aangeraden om de onrusthekken te gebruiken, ook tijdens de transfermomenten.


Reiniging
De IncoGlide is volledig wasbaar en kan in de wasdroger.

Maatvoering
De IncoGlide is verkrijgbaar in de afmeting 100x140 cm.
Afmeting BxL: 140x200

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bijbehorende producten

Glidecomfort
De GlideComfort is een ergonomisch en economisch verantwoord transfer-hulpmiddel, met name bedoeld voor gebruik bij cliënten met incontinentie-problematiek. De cliënt wordt op een comfortabele en veilige manier verplaatst met een minimale fysieke belasting voor de zorgverleners. De cliënt kan met behulp van de GlideComfort gemakkelijk behandeld of verplaatst worden d.m.v. de handvatten.Voordelen:Vermindert fysieke belasting voor de zorgverleners.Efficiënter werken. Tijdswinst, de GlideComfort blijft onder de cliënt liggen.Ergonomisch, bedoeld voor zijwaartse transfers.Economisch, kostenbesparend: Er zijn geen onderleggers of extra onderlagen nodig.Incontinentiebestendig: kan tot 3 liter/m² absorberen.Door de structuur van de GlideComfort zal de cliënt minder wegglijden als de ruginstelling omhoog staat.De cliënt zal minder pijn ervaren door verminderde schuifkrachten tijdens transfers.Handvatten aan elke kant voor een stevige en veilige grip.De cliënt kan op een comfortabele en veilige manier verplaatst worden.Kenmerken:De bovenlaag bestaat uit meerdere lagen voor het absorberen van vloeistof/urine in combinatie met een glijzeil en handvatten om de handelingen uit te voeren.Voor het verplaatsen van cliënten tot 200 kg.Plaats de witte gladde kant onder, het licht blauwe absorberende materiaal aan de bovenkant, de cliënt ligt rechtstreeks op de licht blauwe zijde van de GlideComfort.De GlideComfort wordt rechtstreeks op het (hoes)laken van het matras gelegd.Zorg ervoor dat de GlideComfort onder de schouders en heupen wordt geplaatst zodat de cliënt gemakkelijk verschoven kan worden zonder dat er schuifkrachten ontstaan.Wanneer de cliënt onrustig is , wordt het sterk aangeraden om de onrusthekken te gebruiken, ook tijdens de transfermomenten.ReinigingDe Glidecomfort is volledig wasbaar en kan in de wasdroger.Maatvoering/UitvoeringDe Glidecomfort is verkrijgbaar in de afmeting 100x118 cm. Voor een langere variant verwijzen wij u door naar de IncoGlide.

 105,35 incl. BTW
Uri-Go Sprayfles 750ml
Reinigt en elimineert geurtjesNiets is hardnekkiger dan de geur en de kleur van urine, veroorzaakt door de urinezuurkristallen. Door zijn specifieke samenstelling van enzymen en bacteriën breekt Uri-Go het hardnekkige kristal af tot het uiteindelijk oplost in water en zuurstof. Uri-Go lost de urinezuurkristallen eenvoudig op, waardoor de geur en kleur permanent verdwijnen. Door deze unieke samenstelling doet Uri-Go zelfs urinevlekken van verschillende jaren oud verdwijnen.Verwijdert naast urine ook vlekken van bloed en zweet.

 13,90 incl. BTW
x
Ben jij een zorgverlener? Meld je nu aan en maak
gebruik van;
 • Speciale prijzen voor professionals
 • Korting voor jouw cliënten
 • Hulpmiddelen op zicht aanvragen
 • Bestellen op factuur
Meld je dan hier aan
Vul hier jouw persoonlijke toegangscode in: